elmaslar ve için ürünler (7)

Şurup

Şurup

Invertşeker şurubu İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda Glukoz şurubu Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü Karışımlar Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar Açık & Koyu Şurup Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası Invertşeker kreması Açık, kremaya kristalleşmiş şurup, daha önce yapay bal olarak da adlandırılmıştır. Farklı oranlarda çiçek balları ile şeker ve şeker türlerinden üretilmiştir. Karamel ve Renk 7.500 ile 40.000 EBC arasında çeşitli karamel şurupları ve renkler ile özel karışımlar Özel Şurup Müşteri isteğine göre üretilen şurup, sorbit şurubu, şeker akış şurubu
Biyo Eritritol

Biyo Eritritol

Organik eritritol, normal şekerin %70 tatlılığına sahip bir şeker alkolüdür. Ürün 0 kalori olarak listelenmiştir. Çin: 25 kg
Organik Eritrit

Organik Eritrit

Biyo Eritrit - Yemeklerinizi tatlandırmak için şeker alternatifiniz
Xylitol

Xylitol

Ksilitol - kalori azaltılmış şeker ikamesi
Eritritol + Stevia

Eritritol + Stevia

Eritritol-Stevia - Stevia sonrası tadı olmadan kalorisiz tatlılık
Fruktoz

Fruktoz

Fruktoz - meyve şekeri
Maltit

Maltit

Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir. Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir. Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.